De Kanariske Øer, Dubai, Den Dominikanske Republik, & Hurghada
Rigtig godt
4.45
af 5
Vores kunders mening
Book dette hotel
Søg
Afrejse (afrejsemåned i sort)
Jan Feb Mar Apr
Maj Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Dec

Hotel Royal Garden

God beliggenhed tæt på havn og centrum
Hotel Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.

Bagved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.

Det er ikke uden grund, at Hotel Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.  • Lokalt 300 m
  • Strand 5 km
  • Restaurant Ja
  • Aircondition Ja
  • Børnepool Ja
  • Pool Ja
Byggeår: 2004
Antal værelser/lejl.: 193
Etager: 4
Elevator: ja
Indkøb: 100 m
Centrum: 300 m
Pool/solterrasse: ja
Bar: ja
Minibar: ja, mod gebyr
Køleskab: nej
TV: ja, inkl.
Safebox: ja, mod gebyr
WI-FI/trådløst internet: ja, inkl.
Almindelig internetadgang: ja, mod gebyr
Leje af håndklæder: ja, inkl.
Rengøring: dagligt
Skift af sengelinned: 3 gange/uge
Skift af håndklæder: dagligt
Aircondition: ja, inkl.

Sådan bor du
På Royal Garden bor du på meget fine og komfortable dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon, satellit-tv, minibar (gebyr) og balkon. Hovedparten af balkonerne vender ud mod den japanske have i midten af hotelområdet. Du kan leje safebox i receptionen. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Dit ophold på Royal Garden er med morgenmad. Du kan også tilkøbe halvpension.

Mere om Hotel Royal Garden
Royal Garden ligger dejlig centralt og lidt tilbagetrukket fra havnen i Ponta Delgada. Her er en god restaurant med udsigt til gårdhaven. På Royal Garden har du mulighed for at spille tennis og gå til frisør, dyrke lidt motion i fitness eller slappe af i jacuzzien - nogle imod gebyr. Her er også gode parkeringsforhold, hvis du lejer en bil under dit ophold. Velegnet for gangbesværede.

Adresse
Rua de Lisboa • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal
Tlf. 00 351 296 30 73 00 • Fax 00 351 296 30 73 07


Kort

Oplevelsesrejser på Azorerne

Det Eventyrlige Azorerne   Smukkere end et postkort   Azorerne på egen hånd   Gourmet på Azorerne   Azorerne Adventure

  30. maj - 2016   6. juni - 2016   27. juni - 2016   18. juli - 2016
20. juni - 2016   11. juli - 2016   22. august - 2016   4. juli - 2016   25. juli - 2016
12. september - 2016   5. september - 2016   19. september - 2016   8. august - 2016   1. august - 2016
    26. september - 2016   3. oktober - 2016       15. august - 2016
                 

Gourmet på Azorerne

Afrejse: 27. juni - 4. juli - 8. august

Bravo Tours har sammensat ingredienserne til denne gastronomiske oplevelsespakke, hvor man får alle muligheder for at smage på alle de specialiteter, Azorerne har at byde på lige fra de små lokale retter til en lækker gourmetmiddag.

Byrundtur med Smag på Azorerne
Vi starter med at se Ponta Delgada til fods, i de flotte udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Efter turen besøger vi den nye marina og restaurant Anfiteatro, som er en kokke- og tjenerskole. Her skal vi smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Furnas - São Miguels Skatkammer
På denne heldagstur besøger vi det smukke område i og rundt om vulkankrateret i Furnas. Fra udsigtspunktet Pico do Ferro er der en storslået udsigt over kratersøen. Nede ved vandkanten forberedes dagens frokost, cozido, en gryderet tilberedt i et hul i den hede vulkanske jord. Frokosten nydes senere på den velrenommerede restaurant Terra Nostra inde i byen. Vi besøger øens smukkeste park - den botaniske have Terra Nostra, hvor man kan bade i det 30 grader varme Ungdommens Kilde. I løbet af dagen stopper vi i byen Gorreana for at studere teproduktion.

Gourmet middag
Vi byder en aften på en lækker gourmetmiddag på Azorernes kokke- og tjenerskole Anfiteatro, som er kendt for at lave gourmetmad med azoriske traditioner. Her vil man blive budt på en lækker middag, som både er en visuel oplevelse, men bestemt også en lækker smagsoplevelse. Vi får en hyggelig aften med god mad og vin.


Det Eventyrlige Azorerne

Afrejse: 20. juni - 12. september

Denne oplevelsespakke har fokus på det ægte gamle Azorerne, og her oplever du ting, som berører alle dine sanser. Book hotel i hjertet af Ponta Delgada og få tre uforglemmelige udflugter med i købet.

Byrundtur med Smag på Azorerne
Vi starter med at se Ponta Delgada til fods, hvor vi spadserer rundt i de flotte udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Efter turen besøger vi den nye marina og restaurant Anfiteatro, som er en kokke- og tjenerskole. Her skal vi smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Hval- og delfinsafari
Kom ud og oplev dyrelivet i Atlanterhavet, hvor der er mulighed for at møde alt fra kaskelot-, barde- og blåhvaler til diverse delfiner og havskildpadder. En tur til søs, hvor både havets vuggende bevægelser og dyrenes tilsynekomst giver en uforglemmelig oplevelse.

Varme kilder i skumring.
Vi kører fra Ponta Delgada ca. kl. 20.30 og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ” Dona Poca da Beija” eller som vi på dansk vil kalde kyssekilderne. Disse lækre varme kilder siges at have helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stemningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem af igen.


Smukkere end et postkort

Afrejse: 30. maj - 11. juli - 5. september - 26. september

Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna i alle farver og mønstre, venter Azorerne på dig. Øerne tilbyder rig mulighed for vandring, mountainbiking, klatring, kajak, hvalsafari og alt andet, den aktive familie drømmer om. Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab,der konstant er et postkortbillede værdigt. Befolkningen har gennem årtusinder været vant til at tage imod fremmede søfolk og kendetegnes ved en åbenhed og gæstfrihed, vi sjældent ser heroppe i det kolde nord. Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, og suge til jer af maritime indtryk i de små idylliske, brolagte gader. Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhversmag af lækre fiske- og kødretter.

Velkomstmiddag
Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost
Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerertil Ponta Delgada langs sydkysten.


Azorerne på egen hånd

Afrejse: 6. juni - 22. august - 19. september - 3. oktober

Bravo Tours har sammensat en pakke til Azorerne for dem, der gerne vil opleve den smukke ø São Miguel på egen hånd og i eget tempo. Vi tilbyder derfor nu en pakke, hvor man får billeje i 3 dage (Kat. A), så man kan tage ud på opdagelse på den smukke grønne ø São Miguel. Der er rigtigt mange steder, man kan besøge på denne fantastiske smukke ø, og med egen bil er der flere muligheder for at gøre lige præcis de stop, man ønsker.

I byen Furnas finder man fx øens største stadige aktive krater, hvor man kan bade i varme kilder eller gå en tur rundt i den smukke botaniske have Terra Nostra.

På nordsiden af øen har man naturskønne oaser og smukke vandfald, og de mange smukke vulkanske kratersøer er også et besøg værd, især de berømte Tvillingesøer.

Rundt omkring på øen finder man nogle helt specielle og meget imponerende rastepladser, der mest af alt ligner små blomsteroaser og her kan man med stor fordel gøre et hyggeligt stop med en medbragt frokost.

Det er meget nemt at finde rundt og komme rundt på egen hånd på Azorerne, så hvorfor ikke tage ud i det blå og se øen i eget tempo?

Denne pakke inkluderer også en overnatning på hotel Bahia Palace, som ligger ca. 20 km udenfor Ponta Delgada, og denne overnatning kan med fordel kombineres med en af de dage, man er ude at køre. Her bliver man taget imod på hotellet og ført til suiten, hvor man skal overnatte. Om aftenen bliver der serveret en god middag.

Ved ankomsten til Azorerne kan man med stor fordel kontakte vores rejseledere og få gode ideer til, hvad man skal besøge og se på denne helt igennem smukke og fascinerende ø, og har man brug for en rutevejledning, kan de også være behjælpelig med dette.

 


Azorerne Adventure

Afrejse: 18. juli - 25. juli - 1. august - 15. august

Slip din indre eventyrer løs på de portugisiske øer langt ude i Atlanterhavet. For Azorerne er mere end fredfyldte udsigtspunkter og farverige blomster. Øgruppen byder på en række oplevelsesrige aktiviteter med garanti for gåsehud og pulsen i vejret. Så tag med på tre fantastiske udflugter i en samlet oplevelsespakke.

Svøm med delfiner
Kom i nærkontakt med havets mest intelligente dyr. Få en fabelagtig oplevelse, når vi i speedbåd sejler ud på det blå ocean. Når vi har fundet delfinerne, får du en kort introduktion og kan herefter snorkle eller dykke ned i Atlanterhavets bølger, mens de nysgerrige og vilde delfiner hilser på dig. Det er en oplevelse, der næsten kan tage pusten fra dig.

Jeepsafari ved Fogo-krateret
Kør med ud i det uvejsomme terræn omkring Fogo-krateret, der er bedre kendt som Ildsøen. Den 30 meter dybe sø med en blikstille overflade står som en skærende kontrast til det rå vulkankrater. Stedet regnes for at være det ultimativt smukkeste område på hele Azorerne. På denne jeepsafari kører vi ud i det fredede naturreservat og oplever den storslåede natur, hvor andre turister normalt ikke kommer.

Vandretur - tværs over øen
På denne vandretur skal vi ud og se nærmere på São Miguels midterste stykke. På turen bevæger vi os ind i naturreservatat Pinhal da Herinde. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg for at nyde den facinerende udsigt ud over øen. Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange genrationer. Her skal vi ind og smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.

Vent venligst
Luk
Vil du kontaktes?
Vi kontakter dig telefonisk, så snart vi har mulighed for det, indenfor vores åbningstider
Navn :
Telefonnummer :
Email :
Evt. bemærkning :
Age: Don't enter anything in this field:
Telefon:
Salg 70 10 10 77
BravoTours Herning
Herning

Bethaniagade 40
7400 Herning
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00

(Hver mandag holder vi åbent helt til kl. 22:00 på telefonen)
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
10:00 - 16:00
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
København

Gl. Kongevej 35
1610 København V
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
10:00 - 16:00
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
Aalborg

Vesterbro 30
9000 Aalborg
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
Lukket
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
Odense

Asylgade 22
5000 Odense C
Telefon direkte: 66 19 22 22

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:30 - 17:00
Lørdag:
Lukket
Søndage:
Lukket
Vælg venligst land og destination.
Maks. 8 personer pr. billet (kun fly). Man kan kun bestille et værelse pr. billet, som regel op til 2-4 voksne og maks. 3 ekstrasenge til børn.
Live-Chat status:(Åbner i et nyt vindue)Please select a country and destination.
Barnets alder er mellem 0 og op til og med 17 år. Antallet af børnenes alder skal stemme overens med antallet af antal valgte børn.
Vælg venligst et rejsemål
Hotellet har tilføjet din favoritliste, som du finder længst oppe på siden i menuen
Luk
departure:
date:
month:
year:
duration:
Country
destination:
adults:
campaignCode:
campaignNumber:
Cookies
På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK
Luk

Cookies

På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Alle informationer der er gemt i cookies er ikke personlige, og det er til enhver tid muligt at slette dine cookies. Se minecookies.org for mere information omkring hvordan du sletter dine cookies. 

Bravotours.dk gør brug af tredjepartscookies fra bl.a. analyseprogrammer for at give os et bedre indblik i vores besøgendes brug af bravotours.dk, samt demografiske oplysninger om vores besøgende. Som alle andre cookies er informationerne i tredjepartscookies anonyme og kan til enhver tid slettes.

Ydermere bruger nogle tredjepartsleverandører cookies til at optimere annoncer med udgangspunkt i din besøgshistorik på bravotours.dk. Disse annoncer bliver vist på andre hjemmesider end bravotours.dk.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Annoncer ved at klikke her