De Forenede Arabiske Emirater

na

Fire udflugter i Dubai

Køb alle fire udflugter hjemmefra – pris for pakken kr. 1.450
• Det Moderne Dubai
• Det Historiske Dubai
• Ørken safari
• Burj Khalifa

Gælder kun ved ophold på hoteller i Dubai

Få inspiration til udflugter og serværdigheder fra RejseAvisens rejseblog - Klik her!

Dubai er bare "et for vildt" sted - Læs hele artiklen her!

Oplevelser Emiraterne

Det Moderne Dubai

Kør med ud i det modæne og moderne Dubai, hvor vi blandt andet kommer forbi det ekstremt luksuriøse hotel Burj Al Arab ("Tårnet af Arabien"), Jumeirah Palm, øen der ligner en stor palme. Vi kommer også forbi Dubai Marina, der strækker sig over tre kilometer og byder på et stort udvalg af luksusbåde. Turen går også til to af metropolens berømte indkøbscentre, bl.a. det glamourøse Mall of the Emirates med dets spektakulære Ski Dubai-anlæg, en indendørs skibakke på 400 meter fra 80 meters højde, og Dubai Mall, med over 1200 butikker, indehaver af flere forskellige verdensrekorder. Når turen er ved at være færdig, spiser vi på en af de fine restauranter ved Dubai Mall, med udsigt ud til Dubai Fountain, verdens største dansene springvand, som kan skyde vand op i en højde af 152 meter.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris kr. 560
Gælder kun ved ophold på hotel i Dubai

na

Det Historiske Dubai

Oplev byen, alle taler om - Dubai! På turen ser man de store kontraster, byen har at byde på og får historien om, hvordan byen på ganske få årtier har udviklet sig fra at være en ørkenlandsby til en millionby og i en årrække den hurtigst voksende by i verden. Vi starter turen i det eksklusive kvarter ved Jumeirah Beach, hvor vi gør et kort fotostop ved en kendt moské, inden vi kører videre til Sheik-paladset for at smugkigge på den imponerende bygning og de smukke påfugle i området. Undervejs passerer vi mange spændende områder og ser byen skifte karakter, efterhånden som vi kommer ind i den gamle bydel. Her skal vi besøge Dubai Museum, som ligger i et gammelt fort. Museet giver et spændende indblik i landets kultur og byens historie med flotte udstillinger. Vi krydser senere floden i båd for at besøge de gamle souk-markeder, hvor der bl.a. handles med guld, krydderier og tekstiler.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris kr. 290.
Gælder kun ved ophold på hotel i Dubai


na

Burj Khalifa

Tag turen op i verdens højeste bygning på 828 meter. Verdens hurtigste elevator tager dig op på 124. etage, hvorfra man har en fantastisk panoramaudsigt over hele byen. En oplevelse for livet, som du med garanti kan prale af i nogle år endnu, da ingen bygninger ser ud til at slå denne rekord foreløbig. (transport til Burj Khalifa er på egen hånd)

Oplevelsen kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris kr. 240
Gælder kun ved ophold på hotel i Dubai

na

Ørken safari

Vi kører i karavane ud i ørkenen i store jeeps. Forestil dig de uendeligt mange sandklitter og det øde barske landskab – det bliver ikke mere arabisk! Vores komfortable jeeps tager os ud på et eventyr i sandet, og undervejs gør vi stop for at tage billeder af det store gyldne sandhav, inden vi ankommer til beduinlejren, hvor vi skal spise vores aftensmad og opleve den orientalske underholdning. Lejren har mange faciliteter, som er ganske gratis, bl.a. kan du prøve at ryge vandpibe, sidde på en kamel og få henna tatoveringer. En ideel tur for dem, der vil tilbringe en hyggelig aften med god mad og drikkevarer under afslappende forhold i den arabiske ånd. Turen er for hele familien, men frarådes gravide og folk med dårlig ryg.


Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris kr. 465
Gælder kun ved ophold på hotel i Dubai

Ovenstående er ikke det nøjagtige udflugtsprogram – dette præsenteres ved ankomst til destinationen. Der tages derfor forbehold for ændringer, aflysning pga. manglende tilslutning samt evt. udsolgte udflugter. Bemærk venligst at den endelige udflugtsdato først bekræftes på destinationen af vores rejseleder.
Alle udflugter kan betales med lokal valuta samt dankort. 

Vi tilbyder rejser til Dubai med afrejse fra oktober 2014 til marts 2015 – fra ultimo marts 2014

Luk
Vil du kontaktes?
Vi kontakter dig telefonisk, så snart vi har mulighed for det, indenfor vores åbningstider
Navn :
Telefonnummer :
Email :
Evt. bemærkning :
Telefon:
Salg 70 10 10 77
BravoTours Herning
Herning

Dalgas Plads 16
7400 Herning

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
10:00 - 15:00
BravoTours København
København

Farvergade 4
1463 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
10:00 - 15:00
Aalborg

Vesterbro 30
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
Lukket
Vælg venligst land og destination.
Maks. 8 personer pr. billet (kun fly). Man kan kun bestille et værelse pr. billet, som regel op til 2-4 voksne og maks. 3 ekstrasenge til børn.
Live-Chat status:(Åbner i et nyt vindue)Luk