lad os finde din næste Safarirejse

Få de bedste råd til din safari

Få de bedste råd til din safari

Henrik Jørgensen

Ring eller skriv direkte til vores safarieksperter!

De sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 10 10 77, telefon 96 27 37 47 eller safari@bravotours.dk




 

Privatsafari

Privatsafari

Vi skræddersyer din safari

Det behøver ikke være dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, du går og drømmer om. En privatsafari giver dig større fleksibilitet og friheden til at vælge både til og fra, men uden at gå på kompromis! For vores eksperter deler stadig ud af deres viden og den erfaring, som kun de, der har rejst på safari, ligger inde med.

Friheden vokser, men det gør prisen ikke

Snarere tværtimod. En privatsafari er sjældent en dyr løsning sammenlignet med andre safariformer – og slet ikke, når man holder det op i mod, at du får lige præcis dine drømme opfyldt. Prisen varierer selvfølgelig alt efter, hvad du ønsker dig, og hvornår du drømmer om at rejse, men vi har samlet nogle priseksempler nedenfor, så du kan se, hvad der passer til dit budget.


Større fleksibilitet

En af de skræddersyede safarirejsers største fordele er fleksibiliteten. Med mange ruter kan du stort set selv vælge, hvilken dato, du gerne vil rejse, så det passer ind i dine ferieplaner. Selvfølgelig er der høj- og lavsæson, men det ved dyrene heldigvis ikke. Derfor er der altid gode steder at rejse på safari – året rundt.


Hemmeligheden ligger i detaljen

En skræddersyet safari opfylder netop dine ønsker, for den bedste drømmesafari er ikke nødvendigvis det samme for dig, som det er for mig. Det handler om detaljerne og dine ønsker. Derfor vil vi gerne snakke med dig og høre om dine drømme, så vi ud fra vores erfaring, mange rejser og viden kan give dig det bedste bud på, hvilken safari og hvilke oplevelser du skal vælge. Måske tager vi udgangspunkt i en af vores eksisterende safarier og tilføjer en ekstra dag eller to – eller måske kombinerer vi dele fra flere af vores safarier. Valget er dit, men vi giver dig gerne de bedste råd med på vejen.


Rejs med dem, du holder af

Når du skræddersyer en safari, har du også mulighed for at gøre den helt privat. Det betyder, at du får din egen chauffør, og det kun er dig og dem du holder af, der er i bilen. Det giver den helt perfekte oplevelse – uanset om du rejser med din familie, for at fejre guldbryllup eller bruger overskuddet fra kortklubben på store oplevelser.

Privatsafari med Bravo Tours

Del denne side via E-mail