Gloria Palace Amadores

Enestående
4.62
af 5
Vores kunders mening

Gloria Palace Amadores

Vil du forkæle dig selv ekstra i ferien, så skal du bo på et af vores Bravo Deluxe hoteller, hvor du har garanti for komfort og høj standard. 

Alle Bravo Deluxe hoteller er udvalgt blandt de allerbedste af de 4-stjernede hoteller og vores gode 5-stjernede. Værelser, poolområde og restauranter er af høj klasse. Din Bravo Deluxe ferie starter allerede i lufthavnen, hvor du har loungeadgang.

Fantastisk beliggenhed og bedste udsigt til Atlanterhavet
Gloria Palace Amadores er designet, så det forestiller et kæmpemæssigt, smukt krydstogtskib med alle de mest luksuriøse faciliteter, man kan ønske sig. Når du træder ind i hotellets reception, føler du dig, som om du står på broen på et skib, og overalt hvor du færdes på hotellet, har du en betagende udsigt over havet. Hotellet består af forskellige bygninger i forskudte niveauer og disse danner baggrund for nogle pragtfulde plateauer enten med sol eller skygge. Vil du have en hoteloplevelse af den uforglemmelige slags, så skal du booke din ferie på Hotel Gloria Palace Amadores!Hotellet har nu Wifi både i fællesarealer og på værelserne.

I det ubeskriveligt dejlige poolområde har du i særdeleshed fornemmelsen af at befinde dig på et skib. Her vil du helt sikkert også nyde de skønne swimmingpools, børnepool, solsengene og ikke mindst den formidable udsigt. På hotellet er der en række smagfuldt og indbydende restauranter og barer, hvor du kan forkæle ganen og nyde et godt glas.  • Lokalt 2,5 km
  • Strand 500 m
  • Restaurant Ja
  • Aircondition Ja
  • Børnepool Ja
  • Pool Ja
Byggeår: 2002
Antal værelser/lejl.: 425
Etager: 10
Elevator: ja
Centrum: 2,5 km Puerto Rico
Pool/solterrasse: ja
Bar: ja
Minibar: ja, mod gebyr
Køleskab: ja, inkl.
TV: ja, inkl.
Safebox: ja, mod gebyr
WI-FI/trådløst internet: ja, inkl.
Almindelig internetadgang: ja, mod gebyr
Rengøring: dagligt
Skift af sengelinned: 3 gange/uge
Skift af håndklæder: dagligt
Leje af håndklæder: ja, mod gebyr
Aircondition: ja, inkl.

Sådan bor du
På Gloria Palace Amadores bor du i udsøgte, store og velindrettede dobbeltværelser med bad/toilet, aircondition, telefon, tv, hårtørrer og balkon/terrasse. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimum to voksne og to børn. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.
Opholdet på Gloria Palace Amadores er med morgenmad, men du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Bemærk venligst, at mænd skal bære lange bukser ved spisning i restauranten om aftenen.

Mere om Hotel Gloria Palace Amadores
Gloria Palace Amadores er et spændende og meget attraktivt luksushotel med en anderledes indretning og en fantastisk beliggenhed. Her er et hav af faciliteter og dag- og aftenunderholdning for både store og små. Er du fyldt 15 år, kan du også forkæle dig selv i velværecentret med thalassoterapi, sauna, fitness, jacuzzi, massage og akupunktur. 
Ved tilkøb af halvpension eller All Inclusive er nytårsmiddag d. 31.12 inkluderet i prisen.

Adresse
Avenida de la Cornisa s/n • Barranco de Amadores • Gran Canaria • Spanien
Tlf. 0034 928 128 510


Golfpakker og priser

Sådan bestiller du din ferie med golf
Vores golfferie består af golfpakker, som du kan tilkøbe din solferie. Her under ses processen for bestilling af en rejse med golf.  

 

Vælg hotel
Vælg dato, rejsemål og hotel og bestil din rejse. 
  Tilkøb af golfbags
I bestillingsprocessen under tilvalg skal du tilkøbe golfbags (kr. 300) 
 

Tilkøb af golfpakke
I bestillingsprocessen under tilvalg skal du tilkøbe den ønskede golfpakke. 


 
 
     
 
Golfpakker på Gran CanariaPris pr. pers - Voksen
Golfpakke 1: 4x golf på Maspalomas, Meloneras, Salobre Syd og Anfi Tauro
kr. 2.800
Golfpakke 2: 4x golf: 2x Meloneras og 2x Anfi Tauro kr. 3.000
Golfpakke 3: 4x golf: 2x Meloneras og 2x Maspalomas
kr. 3.000
Golfpakke 4: 4x golf: 2x Anfi Tauro, Salobre Nord og Salobre Syd
kr. 2.600
Golfpakke 5: 3x golf på Maspalomas, Meloneras og Anfi Tauro
kr. 2.100
Golfpakke 6: 4x golf på Salobre Syd og Salobre Nord
kr. 2.100
Golfpakke 7: 5x golf på Maspalomas, Meloneras, Anfi Tauro og Salobre Syd kr. 3.500
Golfpakke 8: 6x golf på Maspalomas, Meloneras, Anfi Tauro og Salobre Syd kr. 4.100
Golfpakke 9: 7x golf: 2x Anfi Tauro, 2x Meloneras, 1x Salobre Syd, 1x Salobre Nord og 1x Maspalomas
Ring på 70 10 10 77 for bestilling
kr. 4.600
Golfpakke 10: 8x golf: 2x Anfi Tauro, 2x Meloneras, 2x Maspalomas, 1x Salobre Syd og 1x Salobre Nord 
Ring på 70 10 10 77 for bestilling
kr. 5.200

 
             

Hoteller på Gran Canaria 

 

 

 

 

Barceló Margaritas
 


Godt All Inclusive-hotel 
I den rolige del af Playa del Inglés ligger Barceló Margaritas, som er et meget lækkert og nyrenoveret All Inclusive lejlighedshotel med særdeles højt serviceniveau. Her vil hele familien føle sig godt tilpas. Fra hotellet er der kort afstand til glimrende shoppingcentre, fine butikker og hyggelige barer. Der er masser at foretage sig på hotellet. Her er et stort aktivitets- og underholdningsprogram for børn og voksne i både dag- og aftentimerne. Du kan også spille tennis, beachvolley, minigolf eller dyrke fitness. Vil du til stranden, kører en gratis strandbus flere gange dagligt.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Hotel Baobab
 


Luksushotel med herlige omgivelser
På hotel Baobab får du virkelig luksus i særklasse. Her er så dejligt, at hotellet er blevet kåret som Gran Canarias bedste, og det siger ikke så lidt! Baobab ligger pragtfuldt i smukke Meloneras, som er en del af det store område Maspalomas. Selve hotellet er luksuriøst indrettet med kæmpestore værelser og en perlerække af faciliteter. Personalet er højtuddannet, og de ved præcis, hvordan de sørger for, at din ferie bliver ekstra god. Hotellet er desuden det ideelle valg, hvis du gerne vil udfordre dit golfhandicap i din ferie. Baobab ligger nemlig tæt på de nye, udfordrende og attraktive golfområder i Maspalomas og Meloneras.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Gran Hotel Costa Meloneras
 


Luksushotel i herlige omgivelser
Skal din næste ferie være kendetegnet af seriøs selvforkælelse, vil Lopesan Costa Meloneras være et godt valg. Her bor du i rendyrkede luksusomgivelser såvel inde som udendørs og helt centralt i dejlige Maspalomas. Hotellet er indrettet med alle tænkelige luksusfaciliteter, og personalet står på pinde for at give dig en fantastisk dejlig ferie. Her er flere forskellige restauranter med spændende og delikate menuer. Alle restauranter er naturligvis røgfri. Er du golfer, ligger hotellet tæt på det nye golfområde i Maspalomas, og vil du udfordre dit held i spil, ligger Casino Costa Meloneras blot et stenkast fra hotellet.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Hotel Turbo Club
 


Hyggeligt All Inclusive-hotel i Maspalomas 
Skal du på familieferie, og leder du efter et hotel som er ideelt for børnefamilier, så vil vi klart anbefale Turbo Club. Her er alle de faciliteter, der skal til for at holde et brag af en ferie – uanset om man er 4 år eller over 40… Turbo Club er velindrettet og udstyret med hele to poolområder og en skøn palmefyldt have. Herudover finder du også en super børneklub, et fint legeområde, tennisbane, minigolfbane, billard, bordtennis, spillehal, internethjørne og et mindre supermarked. Du får alle dine måltider serveret i hotellets hyggelige buffet-restaurant.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Hotel Gloria Palace Amadores
 


Fantastisk beliggenhed og bedste udsigt til Atlanterhavet
Gloria Palace Amadores er designet, så det forestiller et kæmpemæssigt, smukt krydstogtskib med alle de mest luksuriøse faciliteter, man kan ønske sig. Når du træder ind i hotellets reception, føler du dig, som om du står på broen på et skib, og overalt hvor du færdes på hotellet, har du en betagende udsigt over havet. Hotellet består af forskellige bygninger i forskudte niveauer og disse danner baggrund for nogle pragtfulde plateauer enten med sol eller skygge. Vil du have en hoteloplevelse af den uforglemmelige slags, så skal du booke din ferie på Hotel Gloria Palace Amadores! 

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Hotel Gloria Palace San Agustin
 


Luksushotel med fantastisk udsigt
Gloria Palace San Agustín er et helt forrygende hotel og en perfekt base for en familieferie. Det ligger smukt placeret med en betagende udsigt over San Agustín og det blå Atlanterhav. På hotellet finder du alt, hvad hjertet kan begære af faciliteter. Du kan dyrke sport eller pleje din krop. Har du tilkøbt All Inclusive, spiser du den lækreste mad og kan nyde nogle udsøgte drikkevarer. Se dét kan man da kalde ferie!
Hotellet har nu Wifi både i fællesarealer og på værelserne.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Lejligheder Lara
 


Velindrettede lejligheder på solsiden, tæt på alle faciliteter
Vil du nyde solen mest muligt, kan du roligt vælge at bo på Lara. Lejlighedskomplekset er meget eftertragtet takket være sin skønne beliggenhed på solsiden af Puerto Rico og med kort afstand til både Europa Centret med fine restauranter, hyggelige barer og fristende butikker – og den skønne Amadores-strand, som ligger neden for en stejl vej, kun 1,5 km fra hotellet. Fra alle lejlighederne er der en flot udsigt over den lækre solterrasse og fra lejlighederne på 1. sal er der et smukt vue direkte over Atlanterhavet.

 

Bestil rejsen her

 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Maspalomas Lago 
 


Hyggelige bungalows i Maspalomas
Vil du bo i rolige omgivelser og samtidig meget centralt, så er Maspalomas Lago et godt bud. Her er tale om et virkeligt dejligt kompleks med velindrettede, rummelige bungalows, som omgiver et skønt, nyistandsat poolområde. På Maspalomas Lago er der forskellige faciliteter, som for eksempel to poolborde, to tennisbaner og et veludstyret fitnessrum. Du bor i kort afstand til gode shoppingmuligheder, indbydende restauranter og hyggelige barer. Vil du kombinere din ferie med at spille golf, ligger Maspalomas Golfbane kun to kilometer fra hotellet.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Riviera Marina 
 


Skøn beliggenhed ved stranden i Playa del Cura
Riviera Marina er et skønt familiehotel beliggende i det smukke Playa del Cura, kun nogle få km fra Puerto Rico. Her er der muligheder for hele familien at have en dejlig ferie både med afslapning og aktiviteter, da hotellet byder på mange forskellige faciliteter både for børn og voksne. 
Riviera Marina har et dejligt stort poolområde, hvor den store pool er opvarmet i perioden november til marts måned. Der er separat børnepool. Rundt om poolen er der gratis liggestole til hotellets gæster. 

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Hotel Corona Cedral 
 


Perfekt beliggenhed midt i Puerto Rico
Corona Cedral er et dejligt, attraktivt og populært familiedrevet lejlighedshotel, som ligger i den mere tilgængelige del af Puerto Rico. Fra hotellet er der kun ganske få trapper og stort set ingen bakker, der skal forceres, for at du kan komme ned til stranden og den mere centrale del af byen. Hotellet byder på en herlig, afslappet stemning, og takket være den centrale placering har du ikke langt til de gode shoppingområder. Du har også flere lækre restauranter, hyggelige caféer og stemningsfulde barer indenfor kort gåafstand.
Hotellet byder på et meget hyggeligt poolområde med en skøn solterrasse, en lækker swimmingpool, komfortable liggestole og skyggefulde parasoller.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Lejligheder Blue Star 
 


Flot panoramaudsigt
Oppe på toppen af Puerto Rico i fredelige omgivelser – og med den smukkest tænkelige panoramaudsigt over havet, ligger lejlighedshotellet Blue Star. Hotellet er bygget op i terrasser, så der dels er masser af sol hele dagen, dels er en fantastisk udsigt fra de fleste lejligheder. Fra hotellet har du kun ca. 10 minutters gang til det store Europa Center med gode restauranter og stribevis af spændende butikker, som har noget for enhver smag. Omkring halvanden kilometer neden for hotellet ad en stejl vej ligger den pragtfulde Amadores-strand.

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

Marina Suites 
 


Store lejligheder med øens bedste udsigt
Marina Suites er beliggende helt ned til den nye havn i Puerto Rico. Beliggenheden er ideel til dem, der ønsker at være tæt på centrum, men stadig have ro og muligheden for at nyde en skøn aften med den smukke solnedgang ud over Atlanterhavet, samt gå-afstand til den store sandstrand med liggestole og rigelig mulighed for en god feriekulør. I centrum af Puerto Rico finders flere restauranter, barer og underholdning hver aften. 

 

Bestil rejsen her


 
Tilkøb
Golfbag: kr. 300 (vælges under tilvalg)
Ekstra greenfee Se priser her!

 

 

 

Golfpakke 1-8 kan bestilles online. Vi kan sagtens hjælpe dig med at bestille mere golf - Ring 70 10 10 77
Vi tager forbehold for prisændringer.Alle nedenstående priser er baseret på 2 voksne. Ved valg af rejse angiver du antal af rejsende.
Priser opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.
Luk
Vil du kontaktes?
Vi kontakter dig telefonisk, så snart vi har mulighed for det, indenfor vores åbningstider
Navn :
Telefonnummer :
Email :
Evt. bemærkning :
Telefon:
Salg 70 10 10 77
Herning

Bethaniagade 40
7400 Herning

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
10:00 - 15:00
BravoTours København
København

Farvergade 4
1463 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
10:00 - 15:00
Aalborg

Vesterbro 30
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndag:
Lukket
Vælg venligst land og destination.
Maks. 8 personer pr. billet (kun fly). Man kan kun bestille et værelse pr. billet, som regel op til 2-4 voksne og maks. 3 ekstrasenge til børn.
Live-Chat status:(Åbner i et nyt vindue)Hotellet har tilføjet din favoritliste, som du finder længst oppe på siden i menuen
Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
09/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 6098
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 5298
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
28/10/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 5998
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 5298
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 5398
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 4498
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3998
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3798
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
09/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3498
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3998
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3698
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
12/12/2015 Kastrup/Københavns Lufthavn(CPH) 7 dage 3698
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
05/12/2015 Kastrup/Københavns Lufthavn(CPH) 7 dage 3398
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
28/11/2015 Kastrup/Københavns Lufthavn(CPH) 7 dage 3498
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Laveste pris uden rabat
Dato Afrejse Rejselængde Pris
16/12/2015 Billund Lufthavn(BLL) 7 dage 3848
Information om prisen

Prisen i den røde boks opdateres en gang dagligt. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til den endelige pris ved søgning/booking.

Her finder du vores tilbud/afbudsrejser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Luk
adults:campaignCode:campaignNumber:
Cookies
På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK
Luk

Cookies

På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Alle informationer der er gemt i cookies er ikke personlige, og det er til enhver tid muligt at slette dine cookies. Se minecookies.org for mere information omkring hvordan du sletter dine cookies. 

Bravotours.dk gør brug af tredjepartscookies fra bl.a. analyseprogrammer for at give os et bedre indblik i vores besøgendes brug af bravotours.dk, samt demografiske oplysninger om vores besøgende. Som alle andre cookies er informationerne i tredjepartscookies anonyme og kan til enhver tid slettes.

Ydermere bruger nogle tredjepartsleverandører cookies til at optimere annoncer med udgangspunkt i din besøgshistorik på bravotours.dk. Disse annoncer bliver vist på andre hjemmesider end bravotours.dk.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Annoncer ved at klikke her