• cykelferie mountainbike

    Cykelrejser

Cykelferie – oplev hele verden fra din cykel

Sus afsted på cykelrejse og oplev verden fra din cykel med Bravo Tours. Du skal kun koncentrere dig om at cykle og nyde livet – vi har drømmeferien til både kræsne cykelentusiaster og aktive motionister!


Uanset om du er til store rundrejser, selv vil planlægge din rute eller udfordres på en af vores mange træningslejre med rejseleder, så har vi cykelrejsen til dig. Vi står for fine indkvarteringsmuligheder, god infrastruktur og et varieret terræn. Du vælger selv, hvordan din cykelferie skal være – men uanset hvad du vælger, er du garanteret store oplevelser.

En cykelrejse er noget ganske særligt. Du kan cykle hele dagen eller kombinere din rejse, så der både er tid til at være aktiv om formiddagen og holde familieferie med spændende oplevelser om eftermiddagen.

Hele verden ligger åben for dig og din cykel – og vi har med garanti et rejsemål, der passer til dig. Oplev cykelparadiset Mallorca i Middelhavet, rejs til udfordrende hårnålesving på Gran Canaria eller Lanzarote, prøv kræfter med mountainbike på Azorerne eller i Side eller tag på en fantastisk rundrejse i smukke Andalusien. Fælles for alle destinationerne er, at de er skabt til cyklister – med varierede ruter og flotte udsigter undervejs.

Oplev friheden, det unikke sociale samvær og få fantastiske oplevelser med Bravo Cykling.

Kontakt os nu og få gode tips til din næste cykelferie 
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk 

Praktisk information

Del denne side via E-mail