Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen til skøn badeferie!
Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som elefanttrekking i junglen, en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne, giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

Bravo Tours’ rejseledere står klar til at give jer et hav af oplevelser rundt på destinationerne. Kom med på tur gennem jungleskov på elefantryg, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo-fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

 Priser og ledige datoer

Vent venligst et øjeblik, mens data hentes

Vigtige informationer
Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til fantastiske Thailand. Her er en række praktiske og almene informationer - somdu bedes læse - til gavn og glæde på den forestående drømmerejse.

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoenfra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum. Find flere oplysninger om pas og visum til Thailand på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/

 
Flyselskab
Når du rejser til Phuket om vinteren med Bravo Tours, foregår det direkte med Thai Airways - på hjemrejsen er der flyskifte i Bangkok. Om sommeren er der flyskifte i Bangkok på både ud- og hjemrejsen. På rejser til Krabi er der også flyskifte i Bangkok på både ud- og hjemrejse. I afgangshallen er det dit eget ansvar at finde frem til den gate, hvorfra flyet afgår. Nummeret på gaten finder du på skærmene i afgangshallen. Der henstilles til i god tid at bevæge sig ud til gaten, hvor man normalt skal være senest en halv time, inden flyet afgår. Flyturen fra København til Phuket tager ca. 10,5 time - på hjemrejsen er der ca. 1,5 times ventetid i Bangkok.
Turen fra København til Krabi tager ca. 14 timer, inkl. 2 timers ventetid i Bangkok. Hjemrejsen varer ca. 17 timer inkl. 4 timers ventetid i Bangkok På flyrejsen bliver der serveret diverse måltider og drikkevarer. Ligeledes er der ombord et stort udvalg af underholdningsmuligheder såsom film, spil og musik, der er tilgængelige fra den personlige TV-skærm.
 
Bagage
Bagagen bliver tjekket ind hele vejen til hhv. Krabi eller Phuket, og hver enkelt rejsende får udleveret boardingpas og bagagekvittering. Bagagekvitteringen beholdes, da den er endegyldigt bevis på, at bagagen er indleveret og skal bruges som kvittering, hvis uheldet er ude og bagagen bortkommer eller bliver forsinket. Bagagereglerne for de forskellige flyselskaber er følgende: Thai Airways: 1 stk. bagage på max. 30 kg og må ikke overskrideet samlet mål på 158 cm, dette skal måles på højde, dybde og bredde. Håndbagagen må max. veje 7 kg og have et samlet mål på 115 cm. Overvægt afregnes direkte med flyselskabet. Da der højest sandsynligt skal være plads til diverse indkøb, er det derfor en god idé ikke at medbringe alt for meget bagage på udrejsen.
 
Ankomst til Krabi og Phuket
Ved ankomsten til både Phuket og Krabi, skal man følge skiltene mod ”Arrival” og ”Immigration”, hvor der skal forevises pas. Efter immigrationen kommer man til bagageudleveringen. Det fremgår af store skærme i bagagehallen, hvilket bånd bagagen kommer ind på. Herefter passeres ”Customs”, inden man kommer til udgangen. I ankomsthallen står den lokale guide klar til at modtage jer og kører jer til jeres respektive hoteller. Der er ca. 30 km. fra Krabi lufthavn til Ao Nang, og der er ca. 40 km fra Phuket lufthavn til Patong. Vi gør opmærksom på at der ikke er dansk rejselederservice på hverken Phuket, Krabi, Phi Phi øerne eller Koh Yao Yai. Det vildog være muligt at få fat i vores rejseledere i Bangkok, hvis I skulle få brug for det.
 
Transfer til Phi Phi-øerne fra Krabi
I vil blive hentet på enten hotellet eller direkte i lufthavnen ved ankomsten og kørt til færgen. Færgebilletter vil blive udleveret af agenten. Den smukke tur varer ca. 1,5 til 2 timer, og det kan varmt anbefales at sætte sig udenfor, husk dog solcremen. Ved ankomsten til Phi Phi hersker der forholdsvis kaos….Vi anbefalerderfor, at I holder jer lidt tilbage på færgen og ikke kæmper om at blive de første, der går fra borde. Når I går fra borde, skal I selv tage jeres bagage med, og herefter skal I finde hen til den båd, der sejler til jeres hotel. Langs kajen står der repræsentanter fra hotellerne med skilte, hvorpå hotelnavnene står. Hotellerne ved, at I kommer, og derfor skal I ikke være bekymrede for, om I kommer for sent. De skal nok vente på jer. Sejltiden til hotellerne afhænger af, hvilket hotel, I skal bo på – typisk mellem 30-45 min. Det er en helt fantastisk oplevelse at ankomme til sit hotel fra vandsiden, så læn jer tilbage og nyd turen. Ved ankomsten til hotellet, er man nødt til at få fødderne i vandet, så husk at tage skoene af. På hjemturen vil I igen blive sejlet ind til færgen og sejlet retur til Krabi. Ved ankomsten venter den lokale agent på jer og kører jerså enten til hotellet eller til lufthavnen. Vi opfordrer jer til at tjekke med hotellet, hvilken bådstransfer de har sat jer på og til at være sikre på, at I har tid nok fra ankomsten til færgelejet til at komme ordentlig ombord på færgen.
 
Transfer til Phi Phi-øerne og Koh Yao Yai fra Phuket
I bliver hentet enten på hotellet eller i lufthavnen og kørt til en af de tre havne. Nogle hoteller har deres egen speedbåd, som sejler direkte til hotellet (Zeavola og Outrigger). Dog skal nævnes, at Outrigger i juni måned bruger den offentlige færge og sejler alle gæster til den større Ton Sai Pier, hvorefter I skal videre med longtail båd - (se ovenstående afsnit ”Transfer til Phi Phi fra Krabi). Holiday Inn og PP Erawan har en ”fælles båd”, som sejler ud til Laemthong Pier, hvorefter I sejles til hotellerne med long tail båd. Det tager mellem en til to timer at komme fra Phuket til Phi Phiøerne, alt efter hvilket hotel man skal til. Vi vil anbefale jer at nydeturen på havet, da sejlturen er fantastisk smuk og en helt fantastiskmåde rigtigt at starte opholdet på Bounty-øerne. Gæster, der skal til Koh Yao Yai, bliver enten hentet på hotelleteller i lufthavnen og kørt til marinaen. Herfra fortsætter turen i Santhiyas egen speedbåd. Det tager ca. en halv time at komme fra Phuket til Koh Yao Yai. Det vil nogen gange, afhængigt af flytiderne, være nødvendigt at have en overnatning på Phuket inden hjemrejsen. Dette er, hvis flyet afgår så tidligt, at man ikke kan nå at komme retur fra enten Phi Phi-øerne eller Koh Yao Yai.
 
Kontanter og kreditkort
Det kan være en god idé at medbringe nogle Thai Bhat hjemmefra. Vestlig valuta kan dog altid veksles på både hoteller og i banker. Medbring derfor enten kreditkort eller danske kroner. Der kan også betales med de mest almindelige kreditkort på hoteller, mens kontanter kan hæves i bankerne/automaterne. Kreditkortkan misbruges. Overlad derfor ALDRIG kreditkort til andre vedbetaling - fx på restaurant uden at holde opsyn med det.

 

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen børman derfor sikre sig, at man har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt egen læge eller Statens Seruminstitut på telefon 32 68 32 68 eller www.ssi.dk.
 

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge siden 1969 været en integreret del afregningen på hoteller, restauranter og i taxier. Sådan er det ikke i alle lande. I de fleste lande er drikkepenge en del af lønnen for de ansatte i turistbranchen. Det er derfor velset, at man giver drikkepenge til taxichauffører, tjenere og hotelportierer. På Bravo Tours’rundrejser anbefaler rejselederen oftest et beløb, der så samles indog som rejselederen herefter administrerer. Som gæst behøver man derfor ikke at tænke over, om der er givet for lidt eller for meget.

 

Vejr og klima
Højsæsonen i Thailand er fra november til april. Her er temperaturen lavest, og der falder mindst regn. ”Den grønne Sommer” fra maj til oktober beskrives ofte som regntid. Her er alt frodigtog grønt, og regnen falder som regel som korte tropiske regnskyl, hvorefter solen skinner igen. Typisk regner det én gang i løbet afeftermiddagen og så om natten, hvor det kan regne vedvarende. Dog kommer der ikke regn hver dag, og disse tropiske regnskyler ret fascinerende at nyde med en drink under et halvtag, inden man rykker videre til flere oplevelser eller mere solbadning. Fra maj til oktober er hotelpriserne lavere, så der er mange fordele ved at besøge Thailand i ”Den grønne Sommer”.

 
Godt at medbringe til Thailand
• Foto/Videoudstyr (batterier etc.)
• Kikkert
• Lommelygte
• Solbriller, solhat (kasket) og god solcreme med høj faktor
• Myggespray eller balsam
• Kort, rejsebøger etc
• Mindre taske til håndbagage
• Personlige dokumenter og kopier af pas
• Kontanter (USD/DKR) og kreditkort
• Evt. nødvendig medicin
• Badetøj, lunt tøj og pænt tøj til restaurantbesøg
• Alle hoteller med pool har håndklædeservice så det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæder
 
Beklædning
Thailændere går meget afslappet klædt, men samtidig gør de meget for at være velklædte og for at have en pæn fremtræden. På vores rundrejser, som er forholdsvis aktive rejser, er det vigtigt, at tøjet er praktisk og behageligt. Shorts (ikke for korte) og ærmeløsebluser kan for det meste anvendes, men du skal være opmærksompå beklædningen i templerne. Beklædningen må ikke være stødende,og bermudashorts, bukser, nederdele, løse T-shirts, skjorter,sko og sandaler går an, men fx korte shorts, ærmeløse bluser,stramme T-shirts og strandsandaler er ikke velset. Ved besøg i templer og helligdomme forlanges det, at tøjet dækker skuldre og knæ. De fleste steder skal fodtøj også efterlades udenfor.Der kan nogen gange godt være lidt køligt om aftenen og tidlig morgen, så en varm trøje eller let jakke er god at have med. På rundrejserne kan I komme til at gå en del, så et par komfortable sko er uundværlige.Da solen er meget stærk i løbet af dagen, anbefaler vi, at I medbringeren god solcreme og måske en solhat/kasket. Der er en del myg, så myggespray er enten en god idé at medbringe eller købe ved ankomsten. Hvis det købes hjemmefra, så husk, at det skal være den slags, som også dækker mod tropemyg.
 

Krav til rejsedeltagerne
Alle eventyrlystne, der ønsker at opleve en anderledes og fremmedkultur i en verdensdel, hvor tingene ikke nødvendigvis er som i Danmark, kan deltage på Bravo Tours’ rejser. På rundrejsen kan alle i normal fysisk form deltage, men rejserne anbefales ikke til gangbesværede. Der kan ske ændringer i dagenes program, men man kommer selvfølgelig til at opleve alt, som er beskrevet i kataloget. En portion tolerance og godt humør er derfor vigtigt at pakke med i kufferten, men så er man også sikker på en enestående ferie i Thailand.

 

Elektricitet
Thailand har ligesom Danmark 220 volt, men stikkene er ikke altid som vores. Det er derfor tilrådeligt at medbringe et adapter-sæt med varierende valgmuligheder. En adapter kan købes hos de flesteisenkræmmere eller i afrejselufthavnen.

 

Hoteller
På de fleste af de hoteller vi bruger, findes der en kogekedel samt te/kaffe og køleskab/minibar. Der er som regel også gratis flaskevand på værelserne, som vi anbefaler, at I bruger til at børste tænder i. Alle hotellerne er af fin standard, så der er ikke behov for at medbringe lagenposer og ej heller myggenet.
 
GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtigt god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber du vil give dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Vietnam og Cambodja! Vi anbefaler at læse billetten grundigt igennem og kontakte os, hvis der er tvivlsspørgsmål.
 
Rejseforsikring
Selv om Thailand ikke er et farligt land at rejse i, kan der opstå sygdom eller anden situation, hvor du kan få brug for hjælp. Deltager du på en Thailandrejse med Bravo Tours, er det derfor et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours er gerne behjælpelig med tegning af din rejseforsikring.
 
Hjemrejse
Ved ankomsten til lufthavnen vil guiderne være behjælpelige ved indtjekningen. Efter indtjekningen går man videre til ”departures”, hvor der er rig mulighed for at få lavet de sidste indkøb i de utallige taxfreebutikker. Her findes også et bredt udvalg af restauranter og cafeer. Eventuelle pårørende kan tjekke ankomsttidspunkt til Københavns Lufthavn på TV2 eller DR tekst tv, eller på www.cph.dk.
 
GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber, du vil give dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Thailand!
Vi anbefaler at læse billetten grundigt igennem og kontakte os, hvis der er tvivlsspørgsmål.
 

 

Fakta om Thailand
Hovedstad: Bangkok (6,902 millioner indbyggere (2010)).
Areal: 513.120 km² (ca. 12 gange større end Danmark).
Indbyggertal: 66 millioner (2011).
Befolkning: Thailændere (75 %), kinesere (14 %) og andre.
Befolkningstilvækstpr år: 0,57 % (2011).
Sprog: Thai er det officielle sprog.
Religion: Theravada-Buddhisme (officiel) 94 %, islam 4 %, andet 2 %.
Møntfoden i Thailand er Bhat (THB) og omregnes således (pr. september2014):
1 DKK = ca. 5,76 THB
10 DKK = ca. 57,6 THB
100 DKK = ca. 576 THB
100 THB = ca. 17 DKK
 

Download printvenlig PDF: Praktiske oplysninger om Thailand - Phuket, Koh Yao Yai & Phi Phi.

Download printvenlig PDF: Praktiske oplysninger om Thailand - Hua Hin & Koh Chang.


Luk
Vil du kontaktes?
Vi kontakter dig telefonisk, så snart vi har mulighed for det, indenfor vores åbningstider
Navn :
Telefonnummer :
Email :
Evt. bemærkning :
Telefon:
Salg 70 10 10 77
Herning

Bethaniagade 40
7400 Herning

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 14:00
Søndag:
10:00 - 15:00
BravoTours København
København

Farvergade 4
1463 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 14:00
Søndag:
10:00 - 15:00
Aalborg

Vesterbro 30
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 14:00
Søndag:
Lukket
Vælg venligst land og destination.
Maks. 8 personer pr. billet (kun fly). Man kan kun bestille et værelse pr. billet, som regel op til 2-4 voksne og maks. 3 ekstrasenge til børn.
Live-Chat status:(Åbner i et nyt vindue)Luk
Cookies
På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK
Luk

Cookies

På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Alle informationer der er gemt i cookies er ikke personlige, og det er til enhver tid muligt at slette dine cookies. Se minecookies.org for mere information omkring hvordan du sletter dine cookies. 

Bravotours.dk gør brug af tredjepartscookies fra bl.a. analyseprogrammer for at give os et bedre indblik i vores besøgendes brug af bravotours.dk, samt demografiske oplysninger om vores besøgende. Som alle andre cookies er informationerne i tredjepartscookies anonyme og kan til enhver tid slettes.

Ydermere bruger nogle tredjepartsleverandører cookies til at optimere annoncer med udgangspunkt i din besøgshistorik på bravotours.dk. Disse annoncer bliver vist på andre hjemmesider end bravotours.dk.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Annoncer ved at klikke her