De Kanariske Øer, Dubai, Den Dominikanske Republik, & Hurghada

Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen til skøn badeferie!
Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som elefanttrekking i junglen, en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne, giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

Bravo Tours’ rejseledere står klar til at give jer et hav af oplevelser rundt på destinationerne. Kom med på tur gennem jungleskov på elefantryg, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo-fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

 


Don't enter anything in this field:

Priser og ledige datoer

Vent venligst et øjeblik, mens data hentes

Vigtige informationer
Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til fantastiske Thailand. Her er en række praktiske og almene informationer - som du bedes læse - til gavn og glæde på den forestående drømmerejse.

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum.
Find flere oplysninger om pas og visum til Thailand på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/

 
Flyselskab
Når du rejser til Thailand med Bravo Tours foregår det med enten med Emirates via Dubai, Turkish Airlines via Istanbul
eller med Thai Airways direkte til Bangkok. I afgangshallen er det dit eget ansvar at finde frem til den gate, hvorfra flyet afgår. Nummeret på gaten finder du på skærmene i afgangshallen. Der henstilles til i god tid at bevæge sig ud til gaten, hvor man normalt skal være senest en halv time, inden flyet afgår. Med Emirates tager flyturen fra København til Dubai ca. 6 timer og fra Dubai til Bangkok ca. 6,5 time. Der er lige under 4 timers ventetid i Dubai. På hjemrejsen er der ca. 3 timers ventetid. Med Turkish Airlines tager flyturen fra København til Istanbul ca. 3 timer og fra Istanbul til Bangkok ca. 9,5 time. Der er ca. 4,5 times ventetid i Istanbul. På hjemrejsen er der ca. 3 timers ventetid. Med Thai Airways er flytiden fra København direkte til Bangkok ca. 11 timer. Med Qatar Airways er flytiden fra København til Doha ca. 5 timer og Doha til Bangkok tager ca. 7 timer. Der er ca. 3,5 timers ventetid i Doha på udrejsen og 1,5 time på hjemrejsen. Uanset, hvilket flyselskab, der vælges, vil der ombord blive serveret diverse måltider og drikkevarer. Ligeledes er der ombord et stort udvalg af underholdningsmuligheder såsom film, spil og musik, der er tilgængelige fra den personlige TV-skærm.
 
Bagage
Bagagen bliver tjekket ind til Thailand, og hver enkelt rejsende får udleveret boardingpas og bagagekvittering. Bagagekvitteringen beholdes, da den er endegyldigt bevis på, at bagagen er indleveret og skal bruges som kvittering, hvis uheldet er ude og bagagen bortkommer eller bliver forsinket. Bagagereglerne for de forskellige flyselskaber er følgende:
Emirates: 1 stk. bagage på max. 30 kg og et stk. håndbagage på max. 7 kg. Håndbagagen må maksimalt have følgende mål: 55 cm x 38 cm x 20 cm. Turkish Airlines: 1 stk. bagage på max. 20 kg og et stk. håndbagage på max. 8 kg. Håndbagagen må maksimalt have følgende mål: 55 cm x 40 cm x 23 cm. Thai Airways: 1 stk. bagage på max. 30 kg og må ikke overskride et samlet mål på 158 cm, dette skal måles på højde, dybde og bredde. Håndbagagen må max. veje 7 kg og have et samlet mål på 115 cm. Qatar Airways: 1 stk. bagage på max. 30 kg og et stk. håndbagage på max. 7 kg. Håndbagagen må maximalt have følgende mål: 50 ca x 37 cm x 25 cm. Overvægt afregnes direkte med flyselskaberne. Da der højest sandsynligt skal være plads til diverse indkøb, er det derfor en god idé ikke at medbringe alt for meget bagage på udrejsen. Skal du på rundrejsen: Ukendte Thailand, må der medbringes max 20 kg ind-tjekket bagage samt 7 kg håndbagage.
 
Ankomst til Bangkok
Ved ankomst til Bangkok, skal man følge skiltene mod ”Arrival” og ”Immigration”, hvor der skal forevises pas. Efter immigrationen kommer man til bagageudleveringen. Det fremgår af store skærme i bagagehallen, hvilket bånd bagagen kommer ind på. Herefter passeres ”Customs”, inden man kommer til udgangen. I ankomsthallen står den lokale guide klar til at modtage jer og kører jer til jeres respektive hoteller. Køreturen til Bangkok tager ca. 45 min, til Hua Hin ca. 3 timer og til Koh Chang ca. 4,5 time - alle tider afhænger selvfølgelig af trafik og vejforhold.
 
Kontanter og kreditkort
Det kan være en god idé at medbringe nogle Thai Bhat hjemmefra. Vestlig valuta kan dog altid veksles på både hoteller og i banker. Medbring derfor enten kreditkort, eller danske kroner. Der kan også betales med de mest almindelige kreditkort på hoteller mens kontanter kan hæves i bankerne/automaterne. Kreditkort kan misbruges. Overlad derfor ALDRIG kreditkort til andre ved betaling - fx på restaurant uden at holde opsyn med det.

 

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen bør man derfor sikre sig, at man har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt egen læge eller Statens Seruminstitut på telefon 32 68 32 68 eller www.ssi.dk
 

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge siden 1969 været en integreret del af regningen på hoteller, restauranter og i taxier. Sådan er det ikke i alle lande. I de fleste lande er drikkepenge en del af lønnen for de ansatte i turistbranchen. Det er derfor velset, at man giver drikkepenge til taxichauffører, tjenere og hotelportierer. På Bravo Tours’ rundrejser anbefaler rejselederen oftest et beløb, der så samles ind, og som rejselederen herefter administrerer. Som gæst behøver man derfor ikke at tænke over, om der er givet for lidt eller for meget.

 

Vejr og klima
Højsæsonen i Thailand er fra november til april. Her er temperaturen lavest, og der falder mindst regn. ”Den grønne Sommer” fra maj til oktober beskrives ofte som regntid. Her er alt frodigt og grønt, og regnen falder som regel som korte tropiske regnskyl, hvorefter solen skinner igen. Typisk regner det én gang i løbet af eftermiddagen og så om natten, hvor det kan regne vedvarende. Dog kommer der ikke regn hver dag, og disse tropiske regnskyl er ret fascinerende at nyde med en drink under et halvtag, inden man rykker videre til flere oplevelser eller mere solbadning. Fra maj til oktober er hotelpriserne lavere, så der er mange fordele ved at besøge Thailand i ”Den grønne Sommer”.

 
Godt at medbringe til Thailand
• Foto/Videoudstyr (batterier etc.)
• Kikkert
• Lommelygte
• Solbriller, solhat (kasket) og god solcreme med høj faktor
• Myggespray eller balsam
• Kort, rejsebøger etc
• Mindre taske til håndbagage
• Personlige dokumenter og kopier af pas
• Kontanter (USD/DKR) og kreditkort
• Evt. nødvendig medicin
• Badetøj, lunt tøj og pænt tøj til restaurantbesøg
• Alle hoteller med pool har håndklædeservice, så det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæder
 
Beklædning
Thailændere går meget afslappet klædt, men samtidig gør de meget for at være velklædte og for at have en pæn fremtræden. På vores rundrejser, som er forholdsvis aktive rejser, er det vigtigt, at tøjet er praktisk og behageligt. Shorts (ikke for korte) og ærmeløse bluser kan for det meste anvendes, men du skal være opmærksom på beklædningen i templerne. Beklædningen må ikke være stødende, og bermudashorts, bukser, nederdele, løse T-shirts, skjorter, sko og sandaler går an, men fx korte shorts, ærmeløse bluser, stramme T-shirts og strandsandaler er ikke velset. Ved besøg i templer og helligdomme forlanges det, at tøjet dækker skuldre og knæ. De fleste steder skal fodtøj også efterlades udenfor. Der kan nogen gange godt være lidt køligt om aftenen og tidlig morgen, så en varm trøje eller let jakke er god at have med. På rundrejserne kan I komme til at gå en del, så et par komfortable sko er uundværlige.
Da solen er meget stærk i løbet af dagen, anbefaler vi, at I medbringer en god solcreme og måske en solhat/kasket. Der er en del myg, så myggespray er enten en god idé at medbringe eller købe ved ankomsten. Hvis det købes hjemmefra, så husk, at det skal være den slags, som også dækker mod tropemyg.
 

Krav til rejsedeltagerne
Alle eventyrlystne, der ønsker at opleve en anderledes og fremmed kultur i en verdensdel, hvor tingene ikke nødvendigvis er som i Danmark, kan deltage på Bravo Tours’ rejser. På rundrejsen kan alle i normal fysisk form deltage, men rejserne anbefales ikke til gangbesværede. Der kan ske ændringer i dagenes program, men man kommer selvfølgelig til at opleve alt, som er beskrevet i kataloget. En portion tolerance og godt humør er derfor vigtigt at pakke med i kufferten, men så er man også sikker på en enestående ferie i Thailand.

 

Elektricitet
Thailand har ligesom Danmark 220 volt, men stikkene er ikke altid som vores. Det er derfor tilrådeligt at medbringe et adapter-sæt med varierende valgmuligheder. En adapter kan købes hos de fleste isenkræmmere eller i afrejselufthavnen.

 

Hoteller
På de fleste af de hoteller vi bruger, findes der en kogekedel samt te/kaffe og køleskab/minibar. Der er som regel også gratis flaskevand på værelserne, som vi anbefaler, at I bruger til at børste tænder i. Alle hotellerne er af fin standard, så der er ikke behov for at medbringe lagenposer og ej heller myggenet.
 
Rejseforsikring
Selv om Thailand ikke er et farligt land at rejse i, kan der opstå sygdom eller anden situation, hvor du kan få brug for hjælp. Deltager du på en Thailandrejse med Bravo Tours, er det derfor et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours er gerne behjælpelig med tegning af din rejseforsikring.
 
Hjemrejse
Ved ankomsten til lufthavnen vil guiderne være behjælpelige ved indtjekningen. Efter indtjekningen går man videre til ”departures”, hvor der er rig mulighed for at få lavet de sidste indkøb i de utallige taxfreebutikker. Her findes også et bredt udvalg af restauranter og cafeer. Eventuelle pårørende kan tjekke ankomsttidspunkt til Københavns Lufthavn på TV2 eller DR tekst tv, eller på www.cph.dk
 
GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber, du vil give
dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Thailand! Vi anbefaler at læse billetten grundigt igennem og kontakte os hvis der er tvivlsspørgsmål.
 

 

Fakta om Thailand
Hovedstad: Bangkok (6,902 millioner indbyggere (2010)).
Areal: 513.120 km² (ca. 12 gange større end Danmark).
Indbyggertal: 66 millioner (2011).
Befolkning: Thailændere (75 %), kinesere (14 %) og andre.
Befolkningstilvækstpr år: 0,57 % (2011).
Sprog: Thai er det officielle sprog.
Religion: Theravada-Buddhisme (officiel) 94 %, islam 4 %, andet 2 %.
Møntfoden i Thailand er Bhat (THB) og omregnes således (pr. september2014):
1 DKK = ca. 5,76 THB
10 DKK = ca. 57,6 THB
100 DKK = ca. 576 THB
100 THB = ca. 17 DKK
 

Download printvenlig PDF


Don't enter anything in this field:

Luk
Vil du kontaktes?
Vi kontakter dig telefonisk, så snart vi har mulighed for det, indenfor vores åbningstider
Navn :
Telefonnummer :
Email :
Evt. bemærkning :
Age: Don't enter anything in this field:
Telefon:
Salg 70 10 10 77
BravoTours Herning
Herning

Bethaniagade 40
7400 Herning
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00

(Hver mandag holder vi åbent helt til kl. 22:00 på telefonen)
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
10:00 - 16:00
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
København

Gl. Kongevej 35
1610 København V
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
10:00 - 16:00
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
Aalborg

Vesterbro 30
9000 Aalborg
Telefon: 70 10 10 77

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 13:00
Søndage:
Lukket
Safari - Hverdage:
9:00 - 17:00
Odense

Asylgade 22
5000 Odense C
Telefon direkte: 66 19 22 22

Åbningstider:
Mandag - fredag:
9:30 - 17:00
Lørdag:
Lukket
Søndage:
Lukket
Vælg venligst land og destination.
Maks. 8 personer pr. billet (kun fly). Man kan kun bestille et værelse pr. billet, som regel op til 2-4 voksne og maks. 3 ekstrasenge til børn.
Live-Chat status:(Åbner i et nyt vindue)Luk
Cookies
På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK
Luk

Cookies

På bravotours.dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Alle informationer der er gemt i cookies er ikke personlige, og det er til enhver tid muligt at slette dine cookies. Se minecookies.org for mere information omkring hvordan du sletter dine cookies. 

Bravotours.dk gør brug af tredjepartscookies fra bl.a. analyseprogrammer for at give os et bedre indblik i vores besøgendes brug af bravotours.dk, samt demografiske oplysninger om vores besøgende. Som alle andre cookies er informationerne i tredjepartscookies anonyme og kan til enhver tid slettes.

Ydermere bruger nogle tredjepartsleverandører cookies til at optimere annoncer med udgangspunkt i din besøgshistorik på bravotours.dk. Disse annoncer bliver vist på andre hjemmesider end bravotours.dk.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Annoncer ved at klikke her